Aloita hotellihaku tästä!

Hotelli seuraavalle matkallesi

Santas Resort

Santas resort, nykyään tunnettu nimellä Kakslauttanen, tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Joulupukin kotiin, joka sijaitsee sydämeenkäyvässä punaisessa mökissä. Mökki on saavutettavissa kauniin puusillan kautta, joka kulkee kapean joen yli. Joulupukki ottaa vierailijoita vastaan, mutta tapaaminen vaatii ennakkovarauksen.

Kakslauttanen sijaitsee Sodankylän Saariselällä ja on erityisen tunnettu lasi-igluistaan, jotka tarjoavat unohtumattoman kokemuksen revontulten katseluun. Vuonna 1973 perustettu paikka on kasvanut merkittävästi ja nyt alueelta löytyy myös hirsimökkejä, ravintola ja jopa taidegalleria.

Uusimpana lisäyksenä alueelle on avattu Joulupukin juhlahuone, joka on Suomen suurin hirsirakennus ja se voi majoittaa yli 250 vierasta. Tiloissa järjestetään muun muassa häitä ja konsertteja. Yritysasiakkaille juhlahuone tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille asiakastapahtumille ja tuotelanseerauksille, ja se on varustettu huipputeknologisilla audiovisuaalisilla laitteilla.

Kakslauttanen tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä suomalaisen luonnon kauneutta ja modernia mukavuutta, tehdessään Joulupukin kodista saavutettavamman kaikille.

Seuraavalle matkalle Hotelworldin avulla!

Hotelli
"Selailin Hotelworldin sivuilla hotelleja ja löysin täältä loppujen lopuksi edullisimman hinnan hotellille jota olin katsonut aiemmin."
Mikko Pasanen
Matkailija

Nauti lomastasi!