Aloita hotellihaku tästä!

Hotelli seuraavalle matkallesi

Lainaa matkaa varten - matkalaina

Lainaa seuraavaa matkaa varten? Suuntautuuko lomasi kenties kaukomaahan tai haluatko paremman hotellin ja täysihoidon? Moni suomalainen haluaa lomaltaan nykyään enemmän. Perusversion majoitus ja kohteessa kituuttaminen ei kuulu suomalaisen lomakulttuuriin. Suomalaiset matkustavat aina vain enemmän ja yöpyvät ulkomailla enemmän kuin koskaan. Kotitaloudet ovat valmiita rahoittamaan osan tai koko matkansa lainalla. Yleisin matkan rahoitusmuoto on luottokortti.

Lainaa netistä – äkkilähdöllä etelään 

Lainaa netistä ja lentokentälle. Netti on helpottanut spontaanin reissaajan mahdollisuuksia löytää parhaat lento- ja hotellidiilit. Hotelworld.fi on palvelu, josta voit etsiä parhaat hotellitarjoukset ja tehdä varauksen suoraan netissä. Kuluttajan on mahdollistaa säästää jopa 50% lomansa lennoista ja majoituksesta tekemällä kunnollisen vertailun ennen matkan valintaa.

Äkkilähtöjen suosio kasvaa, kun nettipalvelut listaavat nopeat lähdöt sivuillaan helposti vertailtavaan ja varattavaan muotoon. Voit helposti ja nopeasti katsoa, mihin päin maailmaa pääset vaikkapa tänään ja tehdä varauksen minuuteissa – puoli ilmaiseksi. Lainarahoituksella oma kukkarokaan ei ole välittömästi matkan esteenä. Valitsemalla sopivan lyhennyssuunnitelman voit lykätä matkan maksua reilusti lomanjälkeiseen aikaan ja nauttia lomasta ilman välitöntä budjettiongelmaa. 

Matkalainan helppous ja kirous 

Lainalla maksettu on kuitenkin aina maksettava takaisin. Netistä lainaa hakemalla rahoitus onnistuu nopeasti ja helposti. Kenties liian helposti, mikäli matkan budjetti lähtee käsistä oman rahantilanteen vääristyessä. Vaikka käyttäisit lainaa matkan rahoittamiseen, muista aina vertailla matkakohteet ja lennot majoituksineen huolellisesti, maksathan matkasta joka tapauksessa vähän enemmän maksettavan koron muodossa. Parhaassa tapauksessa vertailu säästi enemmän kuin lainan koroissa joudut maksamaan takaisin. Fiksu vertailija voi tehdä huippulöytöjä ja kukkaro kiittää.

Matkalainan kirous iskee, mikäli reissussa luottokortti meni pahasti miinukselle ja arki tulee rumasti eteen. Varaa loman jälkeiseen aikaan aina riittävästi rahaa, jotta matkakrapula ei pilaa lomamuistoja. Elämä jatkuu vielä unelmaloman jälkeenkin. 

Säästä matkarahat yhdistelylainalla

Mikäli sinulle on kertynyt luottoja vanhoista matkoista tai muista menoeristä ja matkalle tekisi silti mieli, kannattaa vanhat luotot kilpailuttaa ja yhdistää. Yhdistelylaina voi parhaassa tapauksessa pudottaa kuukausittaisia lyhennyseriä ja lainanhoitokuluja yhden ylimääräisen reissun verran. Mieti kuitenkin olisiko järkevämpää käyttää säästyvät rahat vanhojen lainojen ja matkojen takaisinmaksuun vai jälleen hypätä lentokoneeseen. 

 

Seuraavalle matkalle Hotelworldin avulla!

Hotelli
"Selailin Hotelworldin sivuilla hotelleja ja löysin täältä loppujen lopuksi edullisimman hinnan hotellille jota olin katsonut aiemmin."
Mikko Pasanen
Matkailija

Nauti lomastasi!