Aloita hotellihaku tästä!

Hotelli seuraavalle matkallesi

Halla Resortin tarina

Halla Resort sijaitsi Etelä-Savossa Saimaan rannalla, tarjoten vierailleen koskemattoman luonnon kauneutta yhdistettynä laadukkaaseen palveluun. Resortin skandinaaviseen tyyliin sisustetut puurakenteiset huvilat tarjosivat mahdollisuuden rentoutumiseen, elämästä nauttimiseen ja myös korkeatasoisiin kokouksiin.

Halla oli enemmän kuin pelkkä majoituspaikka; se oli kokonaisvaltainen elämys, jossa keskiössä olivat rauha, luonnon virkistävä vaikutus ja yksinkertaisista asioista nauttiminen. Vieraita kehotettiin kokemaan Hallan monipuolisuus kaikilla aisteilla.

Elämys Hallan ytimessä

Halla syntyi isän ja tyttären yhteisestä unelmasta luoda paikka, jossa ainutlaatuinen luonto ja korkealaatuinen palvelu kohtaisivat uudella tavalla. Tavoitteena oli luoda tila, joka huokuu rauhaa, nautintoa, palautumista ja yhteyttä. Tämä visio muuttui todellisuudeksi, kun Halla muodostui ainutlaatuiseksi yhdistelmäksi luontoa ja designia tarjoavissa huviloissa.

Tulevaisuudessa Halla oli kehittymässä rennon tyylikkääksi hyvinvointimatkailukohteeksi, jossa Saimaan ainutlaatuinen järviluonto toivottaisi tervetulleeksi niin yksittäiset matkailijat, perheet kuin työyhteisötkin. Jo ennen täyttä kehitystään Hallan skandinaavisissa Nature & Design -huviloissa oli mahdollista kokea ainutlaatuinen tunnelma.

Hallan perintö

Tarjolla oli monenlaisia elämyksiä, kuten Halla Nature Spa, hyvinvointitoimintaa, työpajoja aikuisille ja lapsille sekä erilaisia aktiviteetteja, kuten avantouintia ja opastettuja retkiä. Hallaa ympäröivä sata hehtaaria metsää ja mäntykangasta sekä Saimaan vaihteleva järviluonto houkuttelivat tutkimaan ja nauttimaan Suomen kauneimmista maisemista.

Vaikka Halla Resort on sittemmin sulkenut ovensa, sen tarjoama rauha, Saimaan äänet ja ympäröivän luonnon tuoma rauhallisuus elävät edelleen niiden muistoissa, jotka kokivat tämän ainutlaatuisen paikan. Halla oli paitsi määränpää, myös hengähdyspaikka arjen kiireiden keskellä, tarjoten vierailleen mahdollisuuden yhteyteen luonnon kanssa ja hetken hiljaisuuteen.

Seuraavalle matkalle Hotelworldin avulla!

Hotelli
"Selailin Hotelworldin sivuilla hotelleja ja löysin täältä loppujen lopuksi edullisimman hinnan hotellille jota olin katsonut aiemmin."
Mikko Pasanen
Matkailija

Nauti lomastasi!